انجمن گیاهان دارویی و معطر کرمان

گردو: Juglans regia L   از تيره : Juglandaceae

 

خواص و کاربردها:

ويتامين‌ها و عناصر معدني موجود در گردو: گردو بهترين منبع منگنز و مس مي‌باشد. در گردو، منيزيم و فسفر نيز وجود دارد. مقداري روي، آهن، کلسيم و سلنيوم نيز پيدا شده است. گردو مقدار کمي سديم يا نمک دارد. گردو حاوي بيشترين مقدار ويتامين‌هاي B۶، B۱ و B۵( پانتوتنيک اسيد) مي‌باشد. در گردو ويتامين‌هايي نظير E ، B۳ و B۲ نيز وجود دارد.کالري گردو زياد است. حدود 654 کالري در هر‌100 گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزي که مي‌خواهيد گردو مصرف کنيد، کالري آن را محاسبه کرده و از کالري روزانه خود کم کنيد. به اين ترتيب ترس از چاق شدن را نخواهيد داشت؛ براي مثال، اگر کالري مورد نياز شما در روز 2000 کالري است و شما100 کالري گردو مصرف مي‌کنيد، لذا مي توانيد 1900 کالري باقي مانده را از مواد غذايي مختلف دريافت کنيد.ولي اگر مي‌خواهيد گردو ميل کنيد و همانند روزهاي گذشته غذاهاي روزانه خود را نيز مصرف کنيد، اين نکته را از ياد نبريد که بايد 131 دقيقه پياده‌روي کنيد تا انرژي دريافت شده از گردو، بسوزد.گردو در حدود 7/6 گرم فيبر دارد.15درصد از چربي‌هاي گردو از نوع چربي‌هاي غير اشباع و مفيد براي سلامت قلب مي‌باشد. اين نوع چربي، پايين آورنده کلسترول بد(LDL) و افزايش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *